Începuturi

Buna seara dragilor !

Am sa încep prin a ma prezenta , ma numesc Eduward Sirbu sunt Master in știință sportului și motricității umane .

Totul a început in 2016 când am hotărât sa devin vegan însă era un stil de viața nou pentru mine iar necunoscutul era mare. Nu știam de unde sa încep , nu știam cum îmi voi acoperii necesarul de nutrienți , mai ales ma întrebam de unde îmi voi lua necesarul de proteina fiind sportiv de performanța ma gândeam ca voi intra într-un colaps și voi ceda fizic.

Am fost un mare consumator de produse animale , cele 5 mese incepeau de dimineața cu 6 albușuri de ou si un gălbenuș direct din coaja, apoi pe parcursul zilei carne cu garnitura de carne, salate mai puțin doar in anumite perioade ale anului. Dar, sa revenim , am tot navigat pe internet in căutarea schimbării spre veganism pana a apărut ea ca prin minune , logodnica mea care este vegana de 5 ani. M-a ajutat enorm de mult sa fac acest pas spre veganism . Și va spun ca nu am trecut treptat , am fost spontan, am abandonat acel stil de viața crud și mizerabil. De ce spun asta?! Pentru ca acel stil de viața bazat pe produse de originea animală mi-a dus organismul la saturație. Am suferit de o alergie severa care m-a chinuit 1 an întreg cu erupții cutanate severe in prag de șoc anafilactic . Fiind sportiv aceasta alergie ma devastase pentru ca se activa la efort aproape de șoc. Aveam mereu la mine adrenalina și cortizon sa ma pot salva .

 Sincer, am fost la mulți medici specialisti și am facut absolut toate analizele. Iar la testul de alimente nu găseau nimic alergic, nu au putut sa îmi pună un diagnostic . Așa am hotărât sa devin vegan și din toată inima va spun așa m-am vindecat. Aveam seri când pur și simplu plângeam pentru ca îmi distrusese viața aceasta afecțiune .Sa trăiești aproape zilnic cu o stare de rău aproape de leșin aproape de moarte dar ,cu toate astea încercam sa îmi continui cariera sportiva. A fost cel mai greu an din viața mea , pana cand a apărut ea, Madalina , logodnica mea vegana de 5 ani care m-a ajutat sa adopt acest stil ce viața sănătos. M-a învățat ce sa mănânc, cum sa le gătesc , ce trebuie sa mănânc si sa îmi încarc aportul de carbohidrați , proteina și  atli micronutrienti de care am nevoie. M-am vindecat cu acest stil ce viața, am scăpat de acea alergie severa , pot face din nou sport la acel nivel si sunt plin de energie și de viața!

Acum ne dorim sa va ajutam și pe voi sa adoptați un stil de viața sănătos. Sa înțelegem ca animalele au dreptul la viața , sa înțelegem ca și ele se bucura de viața cum și noi ne bucurăm de fiecare dimineața însorita !

Va invitam sa trăim sănătos !

Viitorul e vegan !

932acfefc843bed3760b5bbb8d53e56d

Un gând despre „Începuturi

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑